Terri, acum în vârstă de 53 de ani, ar fi putut foarte ușor să-și refacă viață, dat fiind faptul că, la moartea soțului ei, avea puțin peste 40 de ani. N-a făcut-o însă și nici măcar nici nu a încercat.

”Cred că e minunat când oamenii care au pierdut pe cineva găsesc din nou dragostea, dar eu, personal, nu caut așa ceva. Nu am mai fost la o întâlnire de 27 de ani”, a declarat ea recent pentru revista People.

E invitată în oraș, adesea, de către femei

”De fapt, a trecut atât de multă vreme încât mai multe femei frumoase m-au invitat la întâlnire, pentru că s-au gândit așa stau lucrurile (că sunt lesbiană – n. red.)”, a mai spus Terri.

”Însă sunt mulțumită. Am doi copii frumoși, am tot ce-mi trebuie. Deja mi-am trăit fericirea, până la urmă”, mai afirmă văduva lui Steve Irwin.

Terri și Steve (care avea 44 de ani când a murit) s-au întâlnit în 1991, s-au logodit câteva luni mai târziu și s-au căsătorit în iunie 1992. Din mariaj au rezultat doi copii: fiica Bindi, acum în vârstă de 19 ani, și fiul Robert, de 14.

Terri Irwin Bindi 2015SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Într-un interviu acordat în 2016, Terri declara că dacă nu l-ar fi întâlnit pe Steve, probabil nu s-ar fi căsătorit niciodată. ”Asta, pentru că nu căutam iubirea când l-am întâlnit. Ce am avut noi doi împreună a fost incredibil”, spunea ea atunci.

Încă îi e loială soțului

”Încă simt o dragoste imensă și loialitate față de Steve. Și am niște copii superbi. Am avut o viață plină. Chiar dacă am rămas fără Steve, nu sunt o persoană singuratică”, spunea ea. Și atunci menționa că nu întrevede că se va schimba ceva în viitorul ei pentru simplul fapt că nu-și dorește și nici nu caută asta.

Vorbind despre felul în care a trecut peste moartea soțului, Terri susține că doar a te concentra pe ceilalți, a face bine celor din jur, te ajută să te vindeci. Centrarea pe propria persoană nu ajută, mai explică ea.

Foto: Hepta

Citește și: