Anii nu au iertat-o nici pe ea, dar cântăreața și-a păstrat șarmul, chiar dacă acum are câteva kilograme în plus, iar pielea și-a pierdut aspectul tânăr. Gropițele din obraji sunt însă tot acolo, la fel ca vocea, pe care artista continuă să o folosească.

sandra-la-inceputul-acestui-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De altfel, Sandra urmează să susțină un mini turneu în Spania, împreună cu Modern Talking.

Cu doi băieți mari, rezultați din căsătoria cu românul Michael Crețu, Sandra are acum timp pentru ea.

Pe numele său Sandra Ann Lauer, cântăreața s-a născut în 1962 în orăşelul german Saarbrücken, dintr-un tată francez şi o mama nemţoaică.

Și-a început cariera în 1974, la vârsta de doar 12 ani, la un post de radio din oraşul natal.

Primul ei single, dedicat câinelui său, „Andy mein Freund”, i-a adus notorietatea pe plan local. Succesul a venit însă pe când tânăra cu gropiţe în obraji avea doar 16 ani și făcea parte din trupa Arabesque.

Românul care i-a adus succesul

După câţiva ani, artista s-a retras din trupa care i-a adus celebritatea pe plan mondial. Retragerea a fost însă de bun augur, deoarece Sandra l-a cunoscut pe Michael Creţu, cel care i-a compus hitul care a dus-o pe solistă în topurile europene. „Maria Magdalena” se numeşte piesa cu care Sandra a făcut apoi turnee în întreaga lume.

Au urmat „In the Heat of the Night” (1985), „Hi! Hi! Hi!” (1986), „Everlasting Love” (1987), „Stop for a Minute” (1987), „Heaven Can Wait” (1988), „Hiroshima” (1990), „One More Night” (1990), „Don’t Be Aggressive” (1992), „Such a Shame” (2002).

Sandra și Michael Crețu, cel aflat în spatele succesului ei și născut în aceeași zi de 18 ani, au format un cuplu de vis în anii 80, iar în 1995 s-au născut cei doi băieţi ai lor, Nikita şi Sebastian.

Artista a venit de mai multe ori în România, în interes muzical, dar și în alte țări din estul Europei, unde este și în prezent extrem de iubită.

O scurtă perioadă, ea a făcut parte şi din trupa Enigma, al cărei lider era soţul său.

În 2007, după un mariaj de 20 de ani, Sandra şi Michael au divorţat din cauza unor divergenţe profesionale şi personale.

În 2010, ea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii organizată în Seychelles cu un producător german obscur, de care a divorţat 4 ani mai târziu.

Michael Crețu este nepotul celebrului violonist Ion Voicu

Cunoscut mai mult peste graniţă decât în România, Michael Creţu, despre care nu mulți știu că a compus și muzică de film, a venit pe lume la Bucureşti. Mama sa avea origine austriacă, iar tatăl era român.

A fost pasionat încă de mic de muzică. Nici nu avea cum să fie altfel, de vreme ce unchiul său a fost celebrul violonist Ion Voicu, tatăl politicianului Mădălin Voicu.

De altfel, Michael a studiat muzica clasică la Liceul nr. 2 din Bucureşti, în perioada 1963 – 1965, după care, împreună cu mama sa, s-a mutat la Paris. Aici, în capitala Franţei, şi-a continuat studiile muzicale, pe care le-a finalizat la Academia de Muzică din Frankfurt, în 1978.

Michael a avut şi o importantă carieră solo. Mai cunoscut e însă pentru proiectul „Enigma”, cu care a avut mai multe hituri, dintre care cel mai cunoscut în România este „Return to Innocence”.

Vezi și Cântăreața Sabrina face furori în costum de baie la 54 de ani! Uite și cum arată băiatul ei major

Citește și:

Cătălin Botezatu laudă aparițiile publice ale Vioricăi Dăncilă: „Nu există nimic de criticat! Impecabil!”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit! Cum au anunțat cei doi separarea și ce elogii și-au adus, pe picior de plecare