Cu sigurnață nu e un chip ușor de uitat. Blondă, cu ochii albaștri și trăsături fine, Cristina Dochianu era considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri sportive. Au trecut ani buni de când s-a retras de pe micile ecrane, dar a rămas la fel de frumoasă, chiar daca a ales să trăiască departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Dochianu s-a căsătorit în 2013 cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, în cadrul unei nunți de vis, ce a avut loc la Orșova, orașul în care vedeta și-a petrecut copilăria.Cei doi au vrut o ceremonie discretă și extrem de intimă.

cristina-dochianu-282-ac-1280×720-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La doar doi ani după ce a devenit doamna Fogarassy, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne (5 ani), iar, în urmă cu trei ani, s-a născut și a doua fiică, Anais, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni. Mai mult, în luna noiembrie a anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 35 de ani, a născut pentru a treia oară. Atunci, Cristina a adus pe lume un băiețel, pe nume Nicolas.

Înainte de căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, blonda a fost împreună cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, din 2007 până în 2010. Relația lor a fost una mediatizată, dar după aceea, Cristina și-a întâlnit alesul inimii, având acum o căsnicie minunată de șapte ani.

Citește și:

Andreea Mantea în sfârșit ni-l arată pe iubitul său. Prima poză cu bărbatul enigmatic din viața ei

Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce a fost în stare gravă, diagnosticat cu Covid