Andreea și Cabral Ibacka sunt extrem de fericiți de când pe lume a venit fetița lor, Namiko. Parcă mai ieri se cuibărea în brațele tatălui ei și abia puteai să-i vezi fața, iar acum parcă nici lor nu le vine să creadă cât de repede crește.

Soția lui Cabral este șocată de cât de repede a crescut fetița lor. În curând îi vor organiza aniversarea de doi ani, iar micuța nu e mai tentată de biberoane, ci vrea să bea din pahar cu picior ca o adevărată domnișoară.

„Și eu am clipit și te-ai făcut mare…”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, alături de o imagine adorabilă cu Namiko.

Cei doi sunt topiți după fiica lor, care se schimbă de la o zi la alta și se face din ce în ce mai frumoasă. Acum nu se mai feresc și soții Ibacka publică adesea imagini extrem de frumoase cu fiica lor.

NamikoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007 pe platourile de filmare, iar în 2011 s-au căsătorit. În 2018, Andreea a născut-o pe Namiko, fiind primul copil pe care îl are alături de Cabral. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, care în luna septembrie a împlinit 18 ani, din mariajul cu Luana Mitran.

Cleopatra Stratan s-a logodit chiar de ziua ei: „A spus DA”

Smiley e îndrăgostit lulea de Gina Pistol. I-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste