După ce a fost implicată în scandalul cu traficantul de droguri El Chapo, Kate del Castillo a ales să pozeze goală în scop caritabil, pentru organizața PETA, care luptă pentru drepturile animalelor, în speranța, că probabil, își va mai spăla imaginea.

Sub sloganul ”Mai bine goală decât îmbrăcată cu blană naturală”, Kate apare pe panourile publicitare de la PETA în pielea goală, acoperindu-și cu mâinile părțile intime.

La_mentiraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Arata ca acum 20 de ani, când juca în telenovela „Minciuna”

Actriţa a explicat şi de ce nu poartă blănuri. “Cred că atunci când te uiţi în oglindă şi nu ai niciun regret, te poţi considera un om frumos. Nu trebuie să porţi blană ca să arăţi bine”, a declarat Kate, potrivit Daily Mail.

Ea a mai spus că a început să se preocupe mai mult de drepturile animalelor şi campaniile făcute pentru acestea, după ce şi-a cumpărat o cățelușă, pe nume Lola, pe care a îndrăgit-o foarte tare.

Citește și: Andreea Esca a slăbit 9 kilograme fără prea multă greutate. Iată ce a exclus din dieta ei

A avut o relație cu cu actorul american Sean Penn

La 45 de ani, Kate arată senzațional și pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, având în vedere că a 20 de ani de la apariția în telenovela „La mentira”, ea este total neschimbată.

Kate del Castillo,  îndrăgita actriță mexicană  și fiica celebrului actor Eric del Castillo, a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ei de excepție n tlenovele celebre precum,  „Minciuna/ La mentira”, unde a jucat atât alături de tatăl sei, cât și alături de faimosul actor Guy Ecker. Parcursul artistei a fost de nebanuit, devenind „Regina Sudului” în 2011 și jucând în seriale precum „CSI: Miami” și „Grimm”.

 

Actrița a fost inclusă pe liste precum „25 cele mai influente femei” si „50 cei mai frumoși oameni din lume” de către reviksta spaniolă „People”. Însă, cel mai recent a revenit în atenția publicului pentru relația ei cu actorul american Sean Penn. Relația  lor a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce Kate a intermediat în 2015 un interviu între acesta și marele traficant de droguri mexican, El Chapo, fiind anchetată în legătură cu apropierea nefirească de acesta și denigrându-și foarte mult imaginea.

 

Citește și: