De-a lungul vremii au existat zvonuri potrivit cărora Michael Jackson ar fi avut mai mult decât simpatie pentru copii. S-a spus chiar că ar fi abuzat trei copii la ferma sa, Nerverland. La un moment dat, nici avocații lui nu mai știau ce să creadă.

Un astfel de moment, în care Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 37 de ani, este confruntat cu acuzațiile, a devenit acum public. Pe trei casete VHS, Michael Jackson este înregistrat răspunzând întrebărilor unor avocați.

Numai că imaginile ne dezvăluie un Michael Jackson pe care nu l-am cunoscut. Întrebat punctual dacă este pedofil și dacă a avut relații intime cu cei trei băieți, Macaulay Culkin, Jordan Chandler și Brett Barnes, artistul ia pe rând o față îngrozită, de parcă ar fi prima oară când aude acuzațiile, după care cască, râde cu hohote, fără motiv, se întinde, părând că tratează întregul subiect nu doar superficial, dar chiar în râs.

În ciuda faptului că avea foarte multe operații estetice, chipul său e extrem de mobil și poate aborda o suită întreagă de expresii faciale.

Apoi, pe nepusă masă, începe să recite versete din Biblie și spune că nu a fost niciodată înțeles.

La un moment dat pur și simplu testează microfonul și se plânge că aerul condiționat nu funcționează optim, nerealizând parcă gravitatea acuzațiilor.

Styarul din ”Singur acasă”, Macaulay Culkin, a negat întotdeauna că starul l-ar fi abuizat sexual. La fel a procedat și Brett Barnes. Nu însă și Jordan Chandler, despre care nu se mai știe nimic de când Michael Jackson i-a dat 20 de milioane de dolari, în anii 90.

Vezi și Trece iar printr-un moment de criză. Fiica lui Michael Jackson s-a internat într-o clinică pentru sănătate mintală

Citește și: