Joseph Hadad se află de pe 16 august în Barcelona într-un tur culinar, fiind dornic să afle toate secretele din bucătăria catalană. Așa se face că acesta a fost martorul atacului sângeros de pe celebrul bulevard Ramblas, ce a avut loc ieri, de unde a scăpat nevătămat.

Chef Joseph HadadSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Joseph Hadad se află într-un tur culinar în Barcelona

„Ieri, am avut neșansa să fiu martorul unor momente de cumpănă, de tristețe si neputință. Regret enorm tragicul incident întâmplat ieri în centrul Barcelonei și mă voi ruga pentru cei dispăruți, cei răniți. Am văzut frica în ochii oamenilor cum nu am văzut până acum vreodată. Este exact ceea ce doresc ei să se semene in inimile noastre prin aceste atacuri fără sens: teroare. Eu însă nu voi lăsa teama să mă inunde niciodată, îmi voi păstra zâmbetul și, cu credință, știu sigur că binele va învinge mereu. Pentru că există un echilibru spiritual, am convingerea că tot ce e rău își va găsi pedeapsa. Nu vă lăsați intidimidați de ce se întâmplă. Călătoriți, explorați, fiți liberi. Eu continui turul culinar în Barcelona, continui să-mi cultiv pasiunea și să descopăr oameni, restaurante și poveștile lor. Astăzi intru în Shabbat și mă voi ruga mult, pentru toți. Al vostru, Joseph. #prayforbarcelona#prayfortheworld”, a scris celebrul bucătar.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Soso, câștigătorul de la Big Brother? A ajuns în Islanda. Ce mai face și cum mai arată îndrăgitul concurent

Cel puțin 13 morți după atacul terorist din Barcelona

Poliția spaniolă este în stare de alertă maximă după o serie de atentate teroriste petrecute ieri în Barcelona,  Alcanar și Cambrils. Atentatul de joi după-masă, de la Barcelona, revendicat de Statul Islamic, cu o furgonetă care a intrat printre pietonii de pe bulevardul Rambla, s-a soldat cu 13 morți și zeci de răniți, printre care se află și trei români, potrivit MAE. Cu câteva ore înainte, un om a fost ucis și altul rănit de o explozie într-o locuință din Alcanar, de asemenea pe coasta catalană. Ulterior, în cursul nopții, poliția a anunțat că a ucis cinci teroriști la Cambrils, la circa 120 de kilometri sud-vest de Barcelona. Cei cinci au intrat cu un autovehicul în pietoni și au rănit șase oameni, printre care și un polițist.

Citește și:

Leonardo DiCaprio a mai făcut o cucerire. Se iubește cu un alt fotomodel. Cine este superba tânără care i-a cucerit inima