Ana Barbu prezintă în fiecare dimineață rubrica Meteo la Digi 24, de unde zâmbește frumos telespectatorilor, iar acum a devenit femeie măritată.

După doar trei luni de relație, una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo de la noi a făcut marele pas. Ana a îmbrăcat rochia de mireasă departe de România, într-un loc exotic, în Mauritius.

Ana Barbu, prezentatoarea Digi 24SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa prezentatoare pe contul ei de Instagram. Iubitul ei, Alexandru Gheorghiu, a cerut-o de soție pe 31 decembrie, în vacanța lor din Mauritius, iar în urmă cu două zile s-au și căsătorit acolo, într-un decor de vis. Mai mult, cei doi urmează să facă și o nuntă în România, în luna iunie, pentru familie.

„This is a Cinderella story: sa fii ceruta de nevasta de omul pe care-l iubesti, dupa doar 2 luni de dating. 2018, ai început ca naiba, da sfârsesti ca-n povești! Mai pe repede că-i mai drăguț. Am spus Da”, a scris Ana.

„Nunta a fost plănuită de Alex în totalitate, la fel şi cererea în căsătorie. Nu-mi trecea prin cap că ar fi aşa de hotărât. Se plimba cu inelul de 2 zile în buzunare, mi-a zis ulterior, şi aştepta momentul ideal să mi-l ofere. L-a găsit la cascada Chamarel din Mauritius, un loc de poveste, nimic de zis. Acolo a îngenuncheat cu emoţii şi mi-a recitat frumoasa compunere :). Nunta pentru familie şi prieteni o vom face, sperăm, undeva prin iunie anul acesta. Nu am început să căutăm absolut nicio locaţie, dar ştim că se vor aranja toate, pe repede înainte, aşa cum ne dorim şi cum ne place. Suntem pe fast forward :), cred că aşa e normal de la o anumită vârstă în sus (amândoi avem 36 de ani). Lucrăm şi la copii. Ne-am apucat serios de treabă”, a declarat Ana pentru OK! Magazine.

Citește și: