Artistei îi merge din plin. Are succes pe plan profesional, a câștigat și concursul „Asia Express”, iar, în prezent, face senzații la emisiunea „Te cunosc de undeva” și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr aafacersit libanez.  Roșcata a dezvăluit și când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Atitudinea lui e uşor relaxată, îşi mai iese din când în când din fire pentru că e Scorpion ca mine, dar în rest e în regulă. Suntem Scorpioni amândoi și avem și ascendentul în Scorpion, deci practic suntem așa cum trebuie. Practic e posibil să rămân cu el. Suntem de ceva timp împreună,  deci sigur rămân cu el”, a spus Raluka despre iubitul ei.

Citește și: S-a aflat! Cine este mama gemenilor lui Ricky Martin. E celebră și e incredibil de frumoasă

Raluka a dezvăluit când va îmbrăca rochia de mireasă

Frumoasa cântăreață a dezvălui că deși ea și iubitul ei locuiesc împreună, nu se grăbesc cu nunta, ci se gândesc ca marele pas să facă peste șase ani.

„Nu vreau să mă gândesc la măritiş, e vorba despre o relaţie frumoasă şi atât. Locuim împreună. E un dezastru total la mine în casă. Fac curăţenie doar când sunt supărată şi nu prea sunt supărată. Fac curăţenie, dar mai rar. Eu vreau doar să mănânc, dar nu să şi gătesc. M-a pus să fac de mâncare, normal, dar ştia de la început ce îşi ia”, a declarat artista.

Cânbtăreața a mărturisit că există gelozii între ei, dar s-au descurcat, mai ales că sunt Scorpioni și amândoi sunt la fel și reacționează la fel din toate punctele de vedete.

„Pentru toată lumea este mai ușor atunci când are un sprijin. Nu doar din partea iubitului, ci șia familiei. Pentru mine sprijinul din partea familiei a fost dintotdeauna important, dinainte să fie el în viața mea.”,  a povestit Raluka, la Antena Stars.

Citește și: