Augustin e topit după fetița lui Maria,care a venit pe lume pe 14 iunie. Actorul a devenit tătic pentru prima oară și nu-și mai încape în piele de fericire, spunând că fetița este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată în viața lui.

Augustin a postat pe rețelele de socializare  de ziua lui o imagine prin care a topit inimile tuturor. El apare în imagine cu fetița în brațe, în timp ce taie tortul pentru ziua lui, iar mesajul este unul  de-a dreptul emoționant: ”Azi am facut 40 de ani si Maria este cel mai frumos cadou din viata mea,te iubesc!!!”, a scris vedeta.

41761427_10212728043423647_2837295029695807488_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Viziru este foarte fericit alături de femeia care l-a făcut tătic și cu care vrea în curând săse căsătorească, însă este foarte discret când vine vorba despre ea și o ține departe de lumina reflectoarelor.

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: «Cheam-o pe mama ta să te ajute». Și a zis nu, nu. E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun.Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului.

În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, a mărturisit actorul în emisiunea „Vorbește lumea”, la scur ttimp după ce a devenit tătic.

Augustin a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna o fetiță.

„Întotdeauna mi-am dorit fetiță. L-am avut pe tata întotdeauna în oglindă, model în viață, și îmi spunea el așa (…), avea o colegă cu o fetiță mică.

Când o vedea tata, înnebunea. Numai la el în brațe o ținea și vedeam dragostea aia și devotamentul.

Eu am avut parte de foarte multă dragoste din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, chiar dacă nu o arăta, dar o simțeam”, a mai mărturisit Augustin.

Citește și:

Drama Angelei Similea, obligată să locuiască pe la prieteni de 9 ani

Anca Serea, de urgență la spital, din Bulgaria: ”Nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”