Andra și Andreea Bălan sunt două dintre cele mai iubite artiste de la noi. Recent, blonda a publicat o imagine cu ea, alături de Andra și copiii lor, în care a dezvăluit un detaliu pe care puțini îl știau.

Andreea Bălan a făcut publică o imagine cu ea și Andra, care a cucerit imediat internetul și s-a viralizat. Cele două s-au fotografiat în fața unui restaurant și apar împreună cu copii lor . Mai mult, artista a dezvăluit și un detaliu pe care puțini îl știau. Chiar dacă s-au născut în orașe diferite din țară, cele două s-au cunoscut și au legat o legătură specială datorită pasiunii lor pentru muzică. Mai exact, între ele s-a legat o frumoasă prietenie, în urmă cu mai bine de 20 de ani, când erau amândouă la începutul carierei și mergeau împreună în turnee.

„O poză cât o mie de cuvinte. Andra înseamnă foarte mult pentru mine deoarece ne știm de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne si astazi cu copii. Ma bucur mult de fiecare data cand o revad”, a scris Andreea.

andra-si-andreea-balanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, cu care are doi copii, Eva și David.

Andreea Bălan are doi copii din relația cu George Burcea, Ella și Carla, de care s-a despărțit cu mare scandal la doar câteva luni de la nunta lor de vis.

Andreea Bălan și George Burcea formau un cuplu foarte frumos și păreau extrem de îndrăgostiți. Părinții a doi copii, nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă la doar câteva luni de la nuntă. La mai bine de un an de la despărțire și după ce și-au spus multe cuvinte grele, artista a mărturisit că l-a iertat pe fostul soț pentru toate declarațiile pe care le-a făcut și pentru atitudinea pe care a avut-o față de ea, după despărțire, argumentând cu faptul că lucrurile au fost menite să se întâmple așa, din cauza etapelor diferite ale vieții în care se afla fiecare.

Mai mult de atât, artista a spus că nu regretă nimic din tot ce a avut loc în viața ei și nici faptul că George Burcea a făcut parte atâția ani din viața ei, considerând totul o adevărată lecție de viață din care a avut foarte multe de învățat.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast de pe YouTube.

În prezent, Andreea se află într-o relație cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint, în timp ce George Burcea pare foarte îndrăgostit de Viviana Sposub, cu care formează un cuplu după ce au participat amândoi la Ferma.