Femeia, pe nume Adrian McManus, a  fost menajera lui Michael Jackson timp de patru ani a povestit într-un interviu pentru Daily Mail detalii din casa mesastarului de pe vremea când lucra pentru el la Neverland. Aceasta mărturisește că nu are niciun dubiu și e convinsă că marele artist „era pedofil”.

McManus a dezvăluit că  descoperit mai multe indicii clare de pedofilie când făcea curat în casă.

Ea  a povestit că a găsit chiloții lui Michael și pe cei ai copiilor prin toată casa, în jacuzzi, în baie, în dormitor, și i-a văzut de mai multe ori, pe băieții invitați de artist în casă, umblând de colo-colo prin casă, sumar îmbrăcați.

„Găseam chiloți în camera lui și la toaletă, ascunși în spatele țevilor de la baie (…) nu știam ai cui sunt. Intram în dormitorul lui, de multe ori după ce el a stat acolo cu invitații lui, copii mici, făcea baie cu ei în jacuzzi. Avea jacuzzi în dormitor și lăsam să se scurgă apa (…), dar găseam chiloții lui și ai copiilor plutind. Dacă nu pluteau în apă, erau lângă jacuzzi. Găseam multe lucruri din astea”, a spus Adrian McManus.

„Îi ținea pe copii de mână și îi săruta. Iar ei se luptau pentru dragostea lui. Era o atmosferă ciudată”, a adăugat ea.
McManus a mai dat și alte detalii sordide, spunând că a găsit vaselină și tampoane lângă patul lui Michael, precum și multă dezordine prin casă, amintind și de obsesia lui ciudată pentru fotografiile cu copii.

„Era multă vaselină prin tot Neverlandul, era multă și în camera lui Michael. N-am pus întrebări pentru că era șeful meu și trebuie să faci ce ți se spune să faci, dar m-am gândit la ceea ce vedeam”, a spus ea.

Menajera susține, totodată, că a găsit cărți despre masturbare în dormitorul starului și odată i-a cerut să-i lamineze câteva fotografii cu copii dezbrăcați și le-a așezat în camera lui. Dar cel mai mult a indignat-o o colecție bogată de casete video despre care crede că ar fi conținut secvențe intime cu starul și copiii, filmate în anii ’90.

 

Citește și: