Homor are nouă ani și a moștenit surâsul mamei, ochii ei, părul și întreaga mimică, după cum se poate vedea din fotografiile postate de actriță pe contul său de Instagram. Bonus, are și o gropiță adorabilă într-un obraz.

Jessica Alba fete

Sora ei, Haven, de șase ani, pare să-i semene mai mult tatălui său, Cash Warren. Pletele roșiatice nu se știe însă de unde le-a moștenit.

Jessica Alba familie

 Ce frapează însă este înălțămintea actriței, destul de înaltă pentru o sarcină atât de avansată. Soțul ei, însă, o ține strâns de mână, așa că e exclus vreun accident.

 De remarcat e și faptul că, cu voie sau nu, Jessica și soțul ei sunt asortați. El poartă încălțăminte sport de culoare roșie, în aceeași nuanță cu cea a jachetei lungi îmbrăcate de soție.

 Deși e o mămică cu normă întreagă, deși e o actriță de succes, Jessica Alba găsește timp să facă și acte caritabile. Ea face parte din Consiliul de directori al unei fundații care, anul acesta, a ajutat 150.000 de copii din Los Angeles. Din aceeași fundație fac parte și Nicole Richie, Rachel Zoe sau Julie Bowen.

Foto: Instagram/Northphoto

Vezi și Jessica Alba – ce mănâncă de arată atât de bine

Citește și: