Tânăra este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală. Ulterior, a ales medicina de urgenţă, iar de trei ani este medic specialist, aşa cum povesteşte în cadrul unui interviu acordat BZI. 

Giorgiana Loredana Matei este incredibil de frumoasă și ar fi putut să aibă, cu siguranță, o carieră de succes în lumea modelingului sau în showbiz, dar ea a ales, în schimb, medicina, preferând să salveze vieți zi de zi.

Tânăra, care poate fi comparată cu ușurință cu Angelina Jolie, este de loc din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași, specializarea Medicină Generală. Ulterior a plecat pe drumul medicinei de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și spune că până acum a pus cariera pe primul loc, potrivit bzi.ro.

”Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a spus tânăra.

Giorgiana-Loredana-Matei-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

A vrut neapărat sa facă parte din echipa de pe elicopterul SMURD. A participat la multe misiuni de salvare și a reușit să ajute multe persoane aflate în impas.

Pentru că este extrem de frumoasă, Giorgiana are parte și de momente ușor amuzante atunci când salvează vieți. În urmă cu ceva vreme a intervenit la un accident rutier și i-a acordat primul ajutor unui bărbat care în urma impactului și-a pierdut cunoștința. Plecând cu el spre spital, după un timp acesta și-a revenit, iar când a văzut-o pe frumoasa doctoriță a crezut că a ajuns în Rai și ea este un înger.

Women comprise the majority of frontline healthcare workers, globally. To me they are the heroes of 2020, together with…

Posted by The Atlas of Beauty on Saturday, January 2, 2021

”Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a spus dr. Giorgiana Matei.

Citește și:

Ce frumoasă e Emma, una dintre fiicele lui Ilie Năstase! Tu mai știi câți copii are fostul tenismen? Ai să rămâi uimit!

Andreea Mantea a vorbit despre al doilea copil. Anunțul făcut de vedetă: „O să fac o fetiță…”