Celebra cântăreață de muzică popular, Maria Ghinea, a povestit în detaliu coșmarul cumplit pe care l-a trăit alături de fostul ei soț, sârbul Dragisa Kodikic, cu 20 de ani mai mare decât de ea. Acesta o bătea cu bestialitate, iar în cele din urmă a împușcat-o în cap.

Interpretă de muzică popular a dezvăluit drama prin care a trecut în emisiunea „Agenţia VIP”. Ea a mărturisit că s-a îndrăgostit nebunește de cel care i-a devenit soț, însă nu i-a trecut nicio clipă prin cap ce ar putea urma. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape 20 de ani, dar Maria își amintește și acum totul cu lux de amănunte. Din cauza geloziei, partenerul său de viaţă de atunci, cu care avea un copil, o bătea cu bestialitate, iar când și-a dat seama că artista vrea să-l părăsească, el a încercat să o omoare. A împuşcat-o în cap, apoi a plimbat-o trei ore prin casă pentru a pierde tot sângele din organism. Din fericire, Maria a reușit să supraviețuiască, deși nu a mers și nu a mai putut să vorbească timp de trei luni, însă  cel care i-a făcut viața un iad a ajuns în închisoare.

Soțul ei a făcut pușcărie doar cinci ani și opt luni

Maria a povestit că l-a întâlnit pe cel de-al doilea soț, după ce primul mariaj al ei s-a destrămat și încerca să afle cu ce a greșit în prima căsnicie. Așa l-a întâlnit pe bărbatul de origine sârbă, care i-a făcut viața un calvar.

Artista de muzică populară s-a îndrăgostit de el și visa pe atunci să îmbătrânească împreună, însă, la scurt timp, ea și-a dat seama că partenerul ei, care mai fusese căsătorit de opt ori, avea un comportament violent și era foarte gelos. Cu toate acestea, solista a trăit alături de el timp de opt ani. Ea nu a mai putut îndura chinurile la care era supusă de soțul său, astfel că a cerut ajutorul unui avocat ca să divorțeze. Bărbatul nu a putut suporta acest gând și a împuşcat-o în cap cu un pistol pe care îl ţinea ascuns.

„Acum 16-17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă urâtă din viața mea, pe care am vrut să o uit ca să pot merge mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii și tu greșești alegând persoana de lângă tine, trebuie să lupți cumva pentru ei. El este tatăl băiatului meu cel mic. Eu am făcut un copil de dragul lui, deși el nu-și dorea foarte tare. (…) Am zis că poate consideră că nu îl iubesc suficient de mult, dacă nu-i fac un copil. Eu mai aveam un copil din prima căsnicie. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani, nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt.(…) M-a tras de păr, m-am pus în fotoliu, s-a pus în faţa mea şi apoi am simţit că mă arde ceva. El a vrut să ţintească pe mijloc, să mă omoare, dar eu mutând capul glonţul s-a dus în altă parte spre norocul meu. Apoi m-a plimbat trei ore prin casă cu orificiul în jos pentru a pierde sânge. Apoi el a anunţat că m-a omorât. Eu m-am trezit apoi la Terapie Intensivă. El a făcut puşcărie foarte puţin, pentru tentativă de omor calificat, cinci ani și opt luni. Apoi a primit interdicţie definitivă pentru teritoriul României. Nu l-am văzut. Acum ştiu că s-a căsătorit, dar nu şi-a mai văzut copilul”, a povestit  Maria Ghinea.

 

 

Citește și: