Celebra actriță, considerată Jennifer Lawrence a Chinei,  se bucură de o notorietate uriașă, având peste 62 de milioane de fani pe reţelele de socializare și  este imaginea unor branduri ca Montblanc şi De Beers. Însă, ea nu a mai fost văzută din luna iunie, când au apărut informaţii potrivit cărora ea este implicată în ancheta privind evaziunea fiscală din industria cinematografică.

Bingbing a lipsit chiar și de  la promovarea filmelor sale și nimeni nu a reușit să o contacteze, în nici un fel.

Bingbing  cu Marion Cotillard și  Jessica Chastain,SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:  Ce mari au crescut copiii prințului Albert de Monaco! Sunt adorabili în prima lor zi de școală | GALERIE FOTO

Fan Bingbing ar fi reținută, în secret, de autorități

Au fost făcute mai multe speculaţii privind dispariţia ei, spunându-se inclusiv ca a fost reţinută de autorităţi.

Potrivit Reuters, ministrul chinez de Externe, întrebat de soarta lui Fan, a răspuns: „Credeţi că aceasta este o problemă de diplomaţie?”. Poliţia a refuzat să comenteze.

„În legea noastră a promovării filmul este specificat faptul că artiştii trebuie să caute să obţină excelenţa profesională şi integritatea morală”, a declarat Si Ruo, cercetător la Şcoala de Jurnalism şi Comunicare din cadrul Universităţii chineze Tsinghua. „Având în vedere creşterea neînfrânată a industriei în ultimii ani, este posibil să fi trecut cu vederea nevoia de energie pozitivă, aşa că intervenţia guvernului este rezonabilă”, a spus acesta.

Fan Bingbing, în vârstă de 36 de ani, considerată Jennifer Lawrence a Chinei, a ajuns anul trecut în lista Forbes a celor mai bogați actori cu venituri de 300 de milioane de yuani (43,7 milioane de dolari).

Citește și: