Logodna a fost una secretă, tabloidele aflând după aproape o lună.

Michelle Williams și preotul Chad Johnson s-au cunoscut în martie 2017, când cântăreața de 36 de ani trecea printr-o perioadă nu foarte bună a vieții ei, ea încheind o relație în care fusese înșelată. A nimerit într-un fel de tabără spirituală condusă chiar de pastorul care urmează să-i devină soț. ”Aveam nevoie să primesc un mesaj plin de speranță, de reînnoire, să mă conectez cu Dumnezeu”, mărturisește acum vedeta.

În ceea ce-l privește pe Johnson, în vârstă de 40 de ani, și el era dezamăgit. Renunțase să mai iasă la întâlniri.

Deși s-au plăcut imediat, au rămas concentrați pe motivul pentru care veniseră acolo. Însă au ținut legătura după ce au părăsit tabăra. Timp de trei luni au vorbit prin mesaje și la telefon, însă nu s-au văzut.

Primul sărut a fost în iulie, la o nuntă, când Johnson a și informat-o pe Williams că, din punctul lui de vedere, căutarea lui a luat sfârșit. A fost momentul din care au început să se întâlnească oficial și au dus relația la alt nivel.

Dacă Williams spune că a fost atrasă de faptul că a putut fi ea în relația cu Johnson, fără artificii, fără machiaj, preotul care-i va deveni soț povestește că a văzut în ea modestia, o trăsătură pe care nu poți să o afișezi dacă ea nu există.

ALL SMILES & FEELS!#worldseries #game7 @chadjohnson77 ? @dodgers ⚾️

A post shared by Michelle Williams (@michellewilliams) on

Crerere romantică în căsătorie

Cât despre cererea în căsătorie, interesant e că preotul a fost întâi la Williams acasă, la părinți, cerându-le binecuvântarea și înregistrând totul. Apoi, i-a arătat lui Williams înregistrarea, în timp ce se aflau la restaurant. Spre finalul înregistrării, Williams deja intuia ce urma să se întâmple.

La final, într-adevăr, Johnson a îngenuncheat și i-a cerut mâna, punându-i pe deget un inel cu un diamant de 5 carate. Cei doi vor avea o logodnă scurtă, pentru că în vară va avea loc deja nunta.

Williams a mărturisit că și-a ales deja rochia. ”Ne mișcăm foarte repede. De ce să așteptăm? Vreau să mă mărit acum”, declară vedeta.

Nunta va fi una mică, tradițională, privată, a mai spus Williams.

Vezi și De cinci ani o tot cere de soție și în sfârșit a spus ”da”. Meg Ryan se mărită la 56 de ani

Citește și: