Daniela Ploia, căci despre ea este vorba, s-a înfuriat când a aflat că George Simion a invitat-o la nuntă cu alte scopuri decât acela de a realiza programul artistic. Într-o intervenție pentru starpopular.ro, solista de muzică populară, din Banat, tună și fulgeră și a dat publicității mesajul în care George Simion îi spune că „programul artistic este deja stabilit”.

”Este o invitație atipică pe care n-am primit-o cu drag! M-a enervat maxim, mi se pare un tupeu fantastic, mi se pare o mizerie această invitație! În spatele acestei invitații există foarte multe dedesubturi, pe care oamenii simpli nu le văd. Pe mine m-a infuriat că nu sunt un om cu o gândire limitată, am o școală și umblu în cercuri înalte, printre politicieni, le cunosc tactica de a ademeni pe cineva în partidul lor și îi detest.

Mergeam dacă mă invita să cânt, categoric, banii lui nu merg? Pe mine nu mă onorează nicio invitație la un eveniment de o astfel de anvergură, sunt foarte corectă și nu-mi trebuie nimic de la nimeni. Poate să fie și de la președintele României, tot îi cer bani. Mă gândeam că mă invită în calitate de artist, urma să-i fac prețul. Auzisem că a făcut o invitație publică, pentru toată lumea… ca și cum vă invit la pomană pe toți!”,  a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.

George Simion și Ilinca, viitoarea lui soțieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

George Simion se însoară pe 27 august

George Simion a anunțatcă se căsătorește pe data de 27 august, cu o tânără pe nume Ilinca (24 de ani), și a invitat la eveniment toată populația României. Le-a transmis oamenilor, pe Facebook, că nunta e fără dar și că și-ar dori foarte mult ca invitații să vină îmbrăcați în tradiționala ie. „Aș vrea ca voi, toți, peste 1.200 de oameni și zecile-sutele de mii care accesați pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniți, dacă veniți mii, zeci de mii, și de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitații la nuntă. Sper să vină cât mai mulți cântăreți, prieteni de-ai noștri”, a spus George Simion, într-un mesaj video, pe Facebook. Liderul AUR a precizat că nunta va avea loc în satul Oveselu, din Vâlcea.

Citește și: George Simion a arătat-o pe viitoarea lui soție: „Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”. Ce mesaj i-a transmis Luis Lazarus

Citește și: Diana Șoșoacă, despre viața personală: ”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”. Cum a cucerit-o soțul ei