Fanița Modoran, căci despre ea este vorba, a declarat la Antena Stars că a avut parte de o nuntă puțin spus atipică. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a crezut că îmbrăca rochia de mireasă pentru o prezentare de modă. Surpriza a fost imensă când acolo o așteptau toate persoanele dragi pentru a asista la momentul în care se căsătorea.

„Am crezut că merg la o prezentare de modă, dar nașa mea mi-a făcut rochia de mireasă și m-am trezit la nunta mea. Mi-a zis că mergem la biserică.

Am fost maxim zece persoane, a fost o nuntă restrânsă, nici fetița nu o aveam cu mine.

Am avut un șoc, le mulțumesc din suflet. După biserică, ne-am schimbat, am mers la restaurant și am petrecut simplu. Pe 13 iunie ne-am cununat, îmi poartă noroc acest număr”, a spus artista.

Sigur, ideea căsătoriei exista, doar că nu era nimic programat.

Vorbind despre cel care îi e alături din prima zi în care s-au cunoscut, cântăreața a completat: ”Soțul meu este un om foarte norocos. De când sunt cu el am realizat foarte multe: ne-am luat case, a venit fetița…

Sunt un om fericit, câteodată îmi este frică să nu se întâmple ceva rău, căci se spune că după bine vine și rău. Dar am trecut prin multe în viață, iar acum spun că merit răsplata.

Ne-am cunoscut la facultate, dar nu credeam că vom forma o familie. M-a cucerit prin atitudinea lui, mă împinge de la spate”, a mai spus vedeta.

Vezi și Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară