Aylin trăieşte din anul 2003 o poveste frumoasă de dragoste cu avocatul Traian Paicu. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și  au împreună doi băieți, Pavel și Amza. Deși acum sunt în culmea fericirii, artista, în vârstă de 32 de ani,  recunoaște că are un mare regret. Și-ar fi dorit foarte mult și o fetiță. Însă, pentru a deveni mamă a trecut prin momente foarte grele. Ea a pierdut patru sarcini și spune că acest lucru nu-I dă pace nici acum.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A pierdut patru sarcini

„Eu la nuntă îmi închipuiam că o să am o fetiţă şi un băiat, dar mi-au ieşit doi băieţi. Asta e. Dacă o fi să fie, dar în principiu mă opresc aici. Dacă aş avea garanţia că ar ieşi o fetiţă, poate aş face un efort. Dar nu există această garanţie. Noi am încercat să facem copii demult, nu ne ieşea. Am avut patru sarcini oprite în evoluţie şi nu a fost plăcut. Şi acum când vorbesc e încă dureros. La prima sarcină oprită, a fost o mini tragedie la noi în familie. Toţi eram super bucuroşi, dădusem telefoane la părinţi, la naşi şi era o bucurie generală care s-a terminat foarte brusc la 10 săptămâni. Nu ştiam că este o situaţie generală, că multe femei au trecut prin asta. Cred că corpul pur şi simplu se pregătea să primească treaba asta care nu e un lucru simplu de dus”, a povestit Aylin la Antena 1.

A devenit celebră cu trupa „Pops”

Aylin Cadîr este o cântăreață și actriță română de origine turcă. S-a remarcat pe scenă în anul 2002 în cadrul concursului „Alege Asia” în urma căruia a înființat formația Pops alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru.

În martie 2007 a apărut pe Pro TV, în serialul „Cu un pas înainte”, unde a interpretat rolul unei studente la Academia de Arte a Spectacolului, „pe care lumea din jur nu avea cum să nu o iubească”. Personajul întruchipat de ea se numește Elena Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată și extrem de ambițioasă.

În anul 2010 a apărut în telenovela „Iubire și Onoare” sub numele de Aysha, a patra soție a Emirului. Aylin Cadîr joacă și în piese de teatru.

Citește și: