În 2009, actrița originară din Venezuela a renunțat la carieră de actriță în dorința de a-și face o familie. După mai mulți ani de încercări eșuate, Natalia, care își pierduse orice speranță, a reușit, în cele din urmă, în 2011, să devină pentru prima dată mamă, aducând pe lume un băiețel. „E un copil atât de dorit și am vrut atât de mult să îl țin, în sfârșit, în brațe. E un miracol pentru mine”, a declarat actriță. Miracolul s-a repetat și trei ani mai târziu, în 2014, când Natalia a adus pe lume și o fetiță, pe nume Gia.

valentinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Însă, starul de telenovele nu s-a oprit aici. Ea a surprins pe toată lumea la începutul acestui an, anunțând că este însărcinată din nou la 46 de ani, aducând pe lume încă un băiețel, pe nume Gianni, la sfârșitul lunii ianuarie.

Și-a recăpătat rapid silueta după sarcină

Streignard, căsătorită cu omul de afaceri Donato Calandriello,  și-a recăpătat rapid silueta după naștere și afișează deja un trup fără cusur, potrivit pozelor publicate de ea pe Instagram.

Mai mult, aceasta a declarat recent pentru ediția spaniolă a revistei „People”, că se va întoarce la un moment dat pe micile ecrane. „Câteodată mai văd episoade din telenovelele în care am jucat și devin așa nostalgică pentru că au fost momente foarte fericite din viața mea. Grație lor, am trăit experiențe de neuitat și am întâlnit așa mulți oameni frumoși pe care nu-i voi uita niciodată. Voi reveni la filmări, nu știu când, dar cu siguranță acest lucru se va întâmpla  pentru că știu că încă mai am ce arăta”, a declarat Natalia.

Citește și: