Starul din  celebrul serial “House of Cards“ și Clement au fost surprinși de paparazzi,  în 6 martie, în tribune, la un meci UEFA Champions League. Cei doi purtau inele similare de aur, pe inelarul de la mâna stânga, lăsând de înțeles că s-au căsătorit în mare secret,  scrie People.

Robin Wright s-a căsătorit, în mare secret, la 51 de ani! Cine e bărbatul care a convins-o să meargă iar la altarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Robin Wright a fost căsătorită 14 ani cu Sean Penn

Cei doi formează un cuplu de anul trecut și au  părut pentru prima dată împreună, în luna septembrie, la un meci de fotbal în Paris. Ei au fost văzuți pe stadionul Parc des Princes, împreună cu fiul actriței, Hopper Penn (23 de ani).  Mai mult, jurnaliștii de la New York Post au scris că Robin Wright și Clement stau deja împreună în locuința actriței din Los Angeles.  Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al actriței nu a confirmat încă știrea.

 

Robin Wright a divorțat de Sean Penn în  iulie 2010, după 14 ani de căsnicie. Ei au doi copii împreună: Hopper  (24 de ani) și Dylan (26 de ani). Cel mai recent, înainte de Clement, Robin a fost implicată într-o relație cu actorul Ben Foster. Ei s-au logodit după o relație de doi ani, în 2014, dar după un an au decis să-și spună„ Adio”.

Citește și: