Mark Wahlberg voia să facă trecerea de la muzică la actorie, la inceputul anilor 90. Apucase să joace în câteva filme, însă era doar un începător când a fost distribuit, alături de Leonardo DiCpario, în ”The Basketball Diaries”, film care avea să-l facă celebru.

Onținuse rolul principal, fapt cu care DiCaprio nu era deloc de acord, el susținând că Mark nu avea experiența necesară pentru acest rol.

Prin urmare, pe platoul de filmare au fostr mari neînțelegeri între cei doi actori. Fiecare dintre ei era de părere că celălalt nu știe să joace.

Au fost rostite cuvinte dure, s-au spus multe răutăți, chiar invective, admite Mark, acum în vârstă de 47 de ani. Cum DiCaprio era deja un actor cu ștate vechi, e limpede cine ar fi fost scos din distribuție dacă nu găseau o cale să se tolereze.

În cele din urmă, însă, au reușit să se înțeleagă și, într-un târziu, chiar să se respecte unul pe celălalt.

De atunci, ambii actori au jucat în filme de succes, dovedind că alegerea echipei de casting a fost într-adevăr cea mai bună.

Foto: Hepta

Vezi și Nora lui Trump a fost iubita unui gangster și obișnuia să vândă iarbă. Relația s-a terminat pentru că l-a înșelat cu Leonardo DiCaprio

Citește și: