Frumoasa vedetă, în vârstă de 25 de ani,  este una dintre cele mai iubite artiste, în rândul adolescenților, însă aceasta recunoaște că are mari probleme de sănătate.  Selena suferă de lupus, o boală cronică autoimună, din 2015, iar starea ei de sănătatea s-a înrăutățit și i-a afectat grav rinichii,  având nevoie de transplant.

Din fericire pentru ea, a găsit rapid o persoană compatibilă. Cea care s-a oferit să o ajute a fost chiar cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa. Artista a făcut totul public pe contul de Instagram abia acum.

Selena-Gomez (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A făcut un transplant de rinichi

„Știu că fanii mei mi-au obervat absența pe perioada verii și m-au întrebat de ce nu-mi promovez noile melodii, de care sunt extrem de mândră. Dar am descoperit că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului și am fost în perioada de recuperare”, a spus Selena.

„Voi face publică toată experiența mea (…) și vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei incredibile de medici și pentur tot ce a făcut pentru mine înainte și după operație. Și, în sfârșit, nu există cuvinte să descriu cât de recunoscătoare sunt prietenei mele frumoase Francia Raisa. Mi-a oferit un cadou și un sacrificiu enorm, donându-mi un rinichi de al ei. Sunt binecuvântată. TE iubesc foarte mult, sora mea. Lupusul continuă să fie încă o necunoscută pentru medici, dar înregistrăm progrese”, a mai spus Selena. Artista a publicat și câteva poze în care se pot vedea cicatricele intervenției chirurgicale.

Citește și: