De asemenea, cântăreaţa hit-ului Bad Romance şi-a anulat spectacolul de la festivalul Rock In Rio din Brazilia, din cauza problemelor de sănătate.

„Am dureri cumplite, dar sunt pe mâini bune. Eu aş face orice pentru voi, dar acum trebuie să am grijă de corpul meu. Aveți un loc special în inima mea. Vă iubesc”, a scris fanilor pe Instagram. „

Artista de 31 de ani a dezvăluit recent că suferă de fibromialgie, o afecţiune incurabilă care provoacă disconfort intens pe tot corpul.

Lady Gaga,. pe patul de spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Lady Gaga suferă de o durere fizică severă care îi afectează capacitatea de a desfăşura un concert. Ca urmare, din păcate, trebuie să se retragă din spectacolul Rock in Rio de vineri, şi trimite toată dragostea fanilor din Brazilia. De asemenea, le mulţumeşte pentru sprijinul şi înţelegerea lor. Lady Gaga este în grija specialiştilor din domeniul medical”, au scris reprezentanţii acesteia pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Edith Gonzalez a fost la un pas de moarte, dar acum după ce s-a vindecat de cancer îndrăgita actriță trăiește momente extrem de fericite

 

Lady Gaga a anunțat că suferă de fibromialgie

Celebra cântăreața pop americană Lady Gaga a anunțat  recent că va face „o pauză” în cariera ei muzicală din cauza problemelor ei de sănătatea. Artista dezvăluit, marți, pe Twitter boala de care suferă de mai mulți ani și care a determinat-o să ia această hotărârea.

„Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp”, a declarat artista americană într-o conferință de presă organizată vinerea trecută la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde a fost lansat un documentar biografic care îi este dedicat, „Gaga: Five Foot Two”.

 

Lady Gaga dezvăluie în lungmetraj suișurile și coborâșurile unei meserii „invazive” care o împing să facă o pauză. „Viața mea s-a schimbat în modul cel mai minunat de zece ani și nu o voi schimba pentru nimic în lume, dar ea cuprinde și momentele cele mai sumbre”, a mai declarat aceasta înainte de proiecția filmului.

Lady Gaga va face o pauză în carieră

Printre aceste momente cele mai sumbre, cântăreața americană s-a referit și la boala care o macină de mai mulți aniși al cărei nume l-a dezvăluit marți pe contul său de Twitter: fibromialgia, care îi provoacă dureri musculare îngrozitoare și foarte puternice. În documentar, sunt prezentate câteva scene în care Lady Gaga urlă pur și simplu de durere. Într-un moment vulnerabil, artista îşi îndreaptă privirea către cameră şi spune: „Arăt ridicol? Nu ştiu cum voi putea suporta durerile unei eventuale naşteri. Sunt extrem de ruşinată în acest moment.“

 

Fibromialgia este o boală complexă cu simptome variate: durere, epuizare, hiperestezie, tulburări de memorie, tulburări digestive și tulburări de somn. Este o boală invizibilă care duce deseori la depresie, epuizare și abandonare. „În viața de zi cu zi, a trăi cu această boală este un iad și un handicap”, a mărturisit săptămâna aceasta o tânără femeie bolnavă, într-un mesaj pentru The HuffPost. Cântăreața a mărturisit că suferă de dureri cronice de mai mulți ani.

Citește și: