Alexandra Uşurelu (29 de ani) şi Bobby Stoica (43 de ani)  au vrut o nuntă restrânsă, doar cu părinţii şi câţiva prieteni, dar într-un loc special, așa că i-au luat de mână, i-au urcat în avion și au plecat în Franța. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa artistă pe rețelele de socializare. „Am luat cu noi familia și o mână de prieteni și am spus DA în Paradis”, a scris Alexandra, una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România.

Alexandra Usurelul s-a casatoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica, compozitorul şi fostul membru al trupei Voltaj,  s-au cununat în urmă cu trei ani, după alţi trei petrecuţi împreună, chiar şi pe scenă, iar acum au decis să facă și cununia religioasă, într-un loc de vis. Însă, nu doar locația a fost una specială, ci și rochia purtată de frumoasa mireasă. Deși majoritatea vedetelor preferă să apeleze la designeri celebri pentru a le realiza o rochie de vis pentru marele eveniment, Alexandra a mărturisit că și-a dorit o rochie simplă, așadar a ales să-și deseneze singură ținuta pe care a purtat-o în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Alexandra Uşurelu și Bobby Stoica formează un cuplu de șase ani

„Mi-am dorit o rochie simplă, dar sofisticată. Clasică, cu un aer nobil, dar diafană. Am vrut ca buchetul de anemone, coronița din părul meu împletit și fericirea de pe chip să fie singurele bijuterii care s-o întregească. Aceasta este rochia despre care nu am vorbit nimănui dintre apropiați, pentru a nu-mi influența cumva alegerea. Mi-am desenat-o singură”, a dezvăluit cântăreața.

 

Alexandra Ușurelu l-a întâlnit pe Bobby Stoica la studioul de înregistrări al acestuia, apoi au început să cânte împreună și relația lor a venit de la sine. Un cuplu în viața de zi cu zi dar și pe scenă, colaborarea lor muzicală vinde zeci de mii de bilete anual, admirabil pentru un artist care s-a promovat prin propria muzică și propriile puteri.

 

Citește și: