Nelly a participat la o gală caritabilă Monte Carlo din Monaco, joi, unde a apărut într-o rochie bleu lungă cu care încerca să-și mascheze formele voluptuoase. Aceasta și-a pierdut silueta de invidiat pe care o afișa în urmă cu câțiva ani când a devenit celebră, potrivit Daily Mail,  reușind să ia în greutate aproape 30 de kilograme.  Însă, se pare că de vină ar fi și probleme prin care a trecut în ultima vreme, însă este foarte frumoasă și acum. Chiar dacă s-a îngrășat, Nelly nu și-a pierdut deloc farmecul.

Nelly Furtado a pierdut lupta cu kilogramele

Nelly Furtado a început să piardă lupta cu kilograme.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cântăreața, câștigătoare a premiului Grammy,  a divorțat anul trecut, în mare secret de soțul ei după opt ani de căsnicie. Interpreta hit-ului „Say It Right”  a dezvăluit că anul trecut a suferit foarte tare după ce s-a despărțit de Demacio Castellon.

Furtado a confirmat într-un interviu recent că acum este singură. „Sunt singură acum. Cineva ar trebui să facă update pe pagina mea de Wikipedia, pentru că acest lucru nu mă ajută să-mi găsesc pe altcineva”, a spus aceasta răzând.

Citește și: Julia Louis-Dreyfus, actrița din Seinfeld, diagnosticată cu cancer la sân. Anunțul trist făcut de vedetă

Nelly Furtado a divorțat  în mare secret

Artista s-a căsătorit cu Demacio Castellon, un inginer de sunet  în iulie 2008, însă au ținut totul secret până în octombrie 2009. Ei au încetat să mai poarte verighetele din vara anului trecut,  după o perioadă tensionată în relația lor, când au și decis să meargă pe drumuri diferite

După despărțite, cântăreața a lansat un nou album „The Ride” și a declarat că vrea să se concentreze mai mult pe creșterea fiicei sale, Nevis.

Nelly Furtado a devenit cunoscută în anul 2000, după ce și-a lansat albumul de debut „Whoa, Nelly!”, ce i-a adus un premiu Grammy pentru melodia „I’m like a Bird”, dar a făcut furori și cu hiturile „Promiscuous” și „Say It Right” sau „Maneater”.

Citește și: