Nadine a trăit într-o viață cât alții în 10, iar viața ei a fost presărată de multe obstacole și clipe dificile. Artista a fost de acord să vorbească despre cel mai sensibil și greu moment din viața ei:  moartea surorii ei, ce a avut loc în urmă cu 9 ani, într-un interviu pentru site-ul life.ro.

Artista s-a născut într-o familie mixtă, care s-a destrămat, din cauza regimului politic de atunci. La doar 6 ani a ajuns să trăiască într-un orfelinat, experinţă care i-a marcat întreaga existenţă. Destinul i-a surâs însă mai târziu când a devenit cunoscută în întreaga Românie datorită lansării cu trupa „Școala vedetelor”.

Citește și: Andreea Bănică a confirmat relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley. Cum a reacţionat Gina

Nadine are un băiețel

Deși acum este o femeie puternică și are un băiețel, pe nume Noah, de care este foarte mândră, Nadine a recunoscut că a avut foarte multe momente în viață când s-a gândit să-și încheie socotelile cu viața, pentru că simțea că nu mai are pentru ce trăi. Unul dintre aceste momente a venit chiar după moartea surorii ei, care s-a aruncat după un bloc în urmă cu 9 ani, însă a mai avut câteva rătăciri și în adolescență, așa cum mărturisește chiar ea pentru life.ro.

„Da… În adolescență și după moartea surorii mele. Adolescența a fost greu de gestionat, mai ales că totul se întâmplă în public, prin prisma profesiei. Eram și singură, nu mă sfătuia nimeni, nu îmi dădea nimeni nici o direcție. Nu știam să discern între bine și rău. Moartea surorii mele a fost un șoc pe care uneori îl resimt ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Încă nu pot vorbi despre acest subiect pe larg”, a mărturisit Nadine.

Ana Voindrouh, sora lui Nadine, a murit pe 23 iunie 2008, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia, din cartierul bucureștean Sălajan.

„Moartea surorii mele a spulberat tot ce am construit vreodată. Atunci mi-a fost teamă că nu-mi voi mai putea reconstrui niciodată viaţa sau pe mine însămi”, a mai adăugat Nadine pentru life.ro

Artista și-a lansat de curând o carte de dezvoltare personală, intitulată „ Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine”, în care dă sfaturi despre cum poți să-ți recontruiești viața și să o iei de la capăt de câte ori ai nevoie, așa cum i s-a întâmplat și ei de multe ori în viață.

 

Citește și: