Furtado a confirmat într-un interviu recent că acum este singură. „Sunt singură acum. Cineva ar trebui să facă update pe pagina mea de Wikipedia, pentru că acest lucru nu mă ajută să-mi găsesc pe altcineva”, a spus aceasta răzând.

Artista s-a căsătorit cu Demacio Castellon, un inginer de sunet  în iulie 2008, însă au ținut totul secret până în octombrie 2009. Ei au încetat să mai poarte verighetele din vara anului trecut,  după o perioadă tensionată în relația lor, când au și decis să meargă pe drumuri diferite.

Au ținut totul secret

„Am trecut printr-o perioadă dificilă vara trecută, dar mi-am scris și mi-am cântat propriile cântece ca să pot să merg mai departe. Îmi cântam singură în timp ce conduceam pe drumuri lungi și îmi spuneam că sunt norocoasă că pot să-mi scriu eu cântecele și pot să mă lcamez cu ele”, a declarat aceasta, lăsând de înțeles că a suferit foarte tare în urma divorțului. Vestea a șocată însă pe toată lumea, mai ales pe fanii cântăreței.

Potrivit  Hollywood Life, Nelly și Castellon s-au cunoscut  în timp ce lucrau împreună la cel de-al treilea album al ei în 2006, iar două doi ani s-au căsătorit. Cel care le-a făcut cunoștință a fost rapperul și producătorul Timbaland. Ei nu au avut copii împreună, însă artista are o fetiță de 13 ani cu fostul ei aprtener de viață, Jasper Gahunia.

După despărțite, cântăreața a lansat un nou album „The Ride” și a declarat că vrea să se concentreze mai mult pe creșterea fiicei sale, Nevis.

„Câteodată îți dorești doar să stai acasă și să coci niște brioșe pentru fiica ta. Trebuie să mă mențin sănătoasă fizic, mintal și emoțional pentru fiica mea”, a mai adăugat aceasta, precizând că acum are mai multă grijă și de ea.