A devenit un fotomodel celebru în întreaga lume și după ce timp de 20 de ani a colindat lumea în dorința de a-și consolida și mai mult cariera. Însă, Alina Pușcău se pare că acum vrea să aibă parte de o viață mai liniștită pentru a deveni mămică.

Bruneta, considerată una dintre cele mai frumoase românce, a decis să se întoarcă în România pentru a-și întemeia o familie.  Așadar, celebrul manechin, în vârstă de 36 de ani, a renunțat la viața de lux din SUA, unde era înconjurată de vedete, pentru un stil de viață mai liniștit în țara natală.

„Deocamdată am făcut pasul ăsta, de a mă muta aici. Dar în viitor vreau să am o familie și să am foarte mulți copii. Da, vreau să am patru copii”, a mărturisit Alina Pușcău.

AlinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alina Puscău va juca într-un film

„După 20 de ani, într-adevăr, am decis să fiu mai aproape de familie. Am venit aici să mă reîncarc cu energie pozitivă de acasă. Și mă simt foarte bine, dar o să călătoresc foarte mult. Luna viitoare, mă duc în Puerto Rico, în Israel, am contract cu o firmă de bijuterii”, a mai spus Alina.

 

„Este foarte greu. Călătoresc de la 14 ani și întotdeauna car bagajul cu mine. Cred că ăsta e sportul meu favorit. Este foarte greu să pleci de mică, să nu știi limba și să n-ai părinții cu tine. Mi-a fost foarte greu, dar după aceea m-am educat și am încercat să mă adaptez la acest domeniu și la stilul de viață. Este foarte stresant acest domeniu.  După 20 de ani a trebuit să iau o decizie și să mă liniștesc mai mult. (…). Aici mă simt acasă. Am călătorit peste tot, în Australia, am stat la New York 20 de ani,  la Los Angeles, dar nicăieri nu-i ca aici. Te simți altfel, pur și simplu. E sufletul meu aici. O să călătoresc, dar aici e baza mea”, a spus Alina Pușcău la Vorbește lumea.

 

Alina, care a urcat pe mai toate podiumurile internaționale și a avut o relație cu actorul Vin Diesel, susține că are foarte multe proiecte anul acesta. În plus, ea va juca într-un film, alături de actori cunoscuți. Filmările vor începe luna viitoare în Puerto Rico.