Somy Ali a dezvăluit că a fost abuzată sexual încă de la vârsta de cinci ani. Nu e prima dată când talentata actriță dezvăluie prin ce coșmar a trecut în copilărie. Ea a mai făcut astfel de mărturisiri și în 2015.

Somy a venit la Bollywood pe vremea când era doar o adolescentă și a devenit cunoscută pentru relația ei cu Salman Khan, cu care s-a iubit timp de opt ani de zile. La scurt timp după despărțirea de starul indian,  Somy s-a mutat în Florida unde a început un ONG, intitulat „No More Tears” (n.r. Fără lacrimi) pentru a ajuta femeile abuzate sexual. Astfel, actrița, originară din Pakistan, a mărturisit că ea a fost abuzată sexual la vârsta de cinci ani de un servitor al familiei ei.

A fost abuzată sexual la 5 ani și a fost violată la 14 ani

„Am crescut într-un mediu cu violență domestică în Pakistan și multe dintre mamele prietenlor mele au fost, de asemenea, victime ale abuzului fizic. Când o întrebam pe mama despre vânătăile de pe trupurile lor , mi se spunea întotdeauna că mătușa X sau Y a căzut pe scări. Acesta era un eufemism standard și universal pentru abuzul fizic”, a declarat Somy, dorindu-și ca mișcarea #MeToo să ajungă și în țara ei natală.

„Am fost abuzată sexual de un servitor când aveam cinci ani. Când sunt invitată în liceele sau în universitățile din SUA, le povestesc studenților trauma mea. Consider că împărtășind cu ei experiențele mele personale îi voi încuraja pe alții să vorbească și să nu le mai fie rușine că sunt victime ale abuzului”, a mai spus ea.

Somy a ținut să precizeze că aceasta nu a fost singura ei experiență neplăcută, ci la vârsta de 14 ani ea a fost și violată, iar printr-un mesaj postat pe Instagram, ea le mulțumește tuturor celor care au avut curaj să vorbească despre abuzurile prin care au trecut.

Citește și: Vești proaste pentru Iulia Vântur. Salman Khan acuzat că și-a bătut fosta iubită. Răspunsul actorului a isterizat internetul

Salman Khan i-ar fi dat cu o sticlă în cap

„Ca o supraviețuitoare a abuzului sexual la vârsta de 15 ani și a unui viol la 14 ani, vreau să-i salut pe toți cei care au vorbit și plănuiesc să vorbească (despre abuzurile prin care au trecut). Știu că este foarte greu să vorbești despre astfel de lucruri, pentru că am trecut prin asta și mi-au trebuit mulți ani pentru a putea să vorbesc despre asta. Îți trebuie enorm de mult curaj să dezvălui acest lucru cu întreaga lume. E și mai greu când le povestești celor apropiați ție și ei ar trebui să te protejeze, dar nu fac încă nimic. Nu-i lăsați pe cei care nu cred să vă oprească. Acesta este adevărul. Să nu vă fie frică niciodată să spuneți adevărul. Nu pierdeți această oportunitate. Aceasta este șansa ta să te faci auzit și să-ți faci, în sfârșit, dreptate. Eu vă cred”, a scris Somy.

În anii ’90, Somy Ali a fost la un pas să se mărite cu starul de la Bollywood, după 8 ani de iubire, dar potrivit site-urilor din India, tânăra a rupt relaţia din cauza comportamentului agresiv al actorului, dar și din cauza faptului că Salman Khan devenise foarte apropiat de Aishwarya Rai, cu care a și avut o relație ulterior.

Mai mult, la un moment dat, s-a scris chiar că Salman i-ar fi dat fi dat lui Somy cu o sticlă în cap, în timpul unei certe, însă actrița a negat zvonurile. Aceasta a povestit că într-adevăr cei doi s-au certat pentru că Salman Khan nu era de acord ca ea să încerce să bea alcool pentru prima dată, iar el a luat sticla și a vărsat-o peste tot pe masă și a spart-o, însă în niciun caz nu i-a dat cu sticla în cap.

Dezvăluirea vine la scurt timp după ce Salman Khan, care s-ar afla într-o relație cu românca Iulia Vântur,  a fost aspru criticat de fani pe internet, în cadrul mișcării #MeeTo, pentru că ar fi  bătut-o pe fosta lui iubită, Aishwarya Rai, fostă Miss World.

Citește și: