Actrița de 51 de ani se află la prima astfel de tentativă, dar e încrezătoare că îl poate învinge pe actualul guvernator, Andrew M. Cuomo la alegerile din acest an.

Una dintre susținătoarele sale e fosta colegă de platou Kristin Davis, din același serial. ”Sunt foarte mândră de Cynthia Nixon. Nimeni nu își dorește mai mult decât ea ca toată lumea să fie tratată corect și să primească o educație bună. Știu că va ar fi un guvernator excelent!”, a scris pe Twitter Kristin Davis.

”Sunt fericită să suțin o persoană pe care o cunosc de 20 de ani și știu că este una dintre cele mai inteligente și grijulii prezențe din viața mea”, a mai spus ea.

Cele două le-au întruchipat, în ”Sex and the city”, pe Charlotte, respectiv Miranda, în perioada 1998 – 2004. Deocamdată celelalte două actrițe, Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall, nu s-au exprimat public pe această temă.

În ceea ce privește anunțul făcut de Cynthia, acesta a fost simplu și la obiect, fiind făcut pe aceeași rețea de socializare: ”Iubesc New York-ul și azi îmi anunț candidatura pentru postul de guvernator”.

Lupta va fi însă grea pentru actriță, din moment ce Cuomo a avut deja două mandate. În plus, el continuă o tradiție de framilie, tatăl lui fiind pe același post pentru trei mandate.

Cynthia Nixon guvernator New YorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

A fost căsătorită cu un bărbat, acum e măritată cu o femeie

Cynthia e o candidată cumva exotică, însă potrivită pentru un stat atât de divers ca New York-ul. Din căsătoria cu Danny Mozes are doi copii, pe Samantha, de 21 de ani, și pe Charles, de 15. În prezent este căsătorită cu o femeie, activista Christine Marinoni, cu care are un băiat, Max.

Foto: Instagram/NorthFoto

Vezi și Actrițele din Sex and the City, la cuțite: ”Nu te mai folosi de tragedia familiei mele pentru a părea tu drăguță!”

Citește și: