Aceasta a fost cea care a chemat Salvarea, imediat după incident, recunoscând că ea i-a înfipt cuțitul în spate mamei sale. A spus însă că era în legitimă apărare, susținând că mama ei, Patricia Fitzgerald, venise cu cuțitul în mână, amenințând-o.

Nu există însă dovezi că Patricia ar fi ținut vreun moment cuțitul în mână.

Într-adevăr, la locul faptei, casa din Olathe, Kansas, s-au găsit semnele unei lupte: un scaun întors, o veioză spartă, tapetul rupt.

Potrivit tatălui lui Mollie, fiica sa, în vârstă de 38 de ani, devenise de o vreme din ce în ce mai agresivă.

Mollie susțină însă că mama ei a venit înarmată cu cuțitul către ea, așa că a fost nevoie să o lovească, pentru a i-l lua. Apoi, mai spune Mollie, mama ei s-a luptat cu ea pentru a-i lua cuțitul, așa că s-a văzut nevoită să o înjunghie în spate.

Mollie nu s-a ales decât cu tăieturi minore. Cât despre mama ei, aceasta prezenta și urme că ar fi fost sufocată, arată autopsia.

În filmul ”Captain America”, Mollie a avut un rol minor, dar a fost și asistenta regizorului Joe Johnston. Filmul a adus încasări de 176,6 milioane de dolari numai în SUA.

Vezi și Patrick Duffy, despre noaptea îngrozitoare în care părinții săi au fost uciși cu sânge rece. Actorul din Dallas a trăit mai multe drame teribile

Citește și: