Frumoasa șatenă își promovează noul film „A Bad Mom Christmas”, care urmează să fie lansat în cruând pe ecrane, iar aceasta a dezvăluit astfel că nu este întotdeauna o mamă bună nici măcar în viața reală.

Într-un interviu pentru revista „Extra”, Mila, mamă a doi copii, a recunoscut că îi dă vin fiicei sale, în vârstă de doar trei ani, Wyatt, în fiecare vineri, dar din motive… religioase, spune ea.

Mila Kunis si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Gabriela Cristea împlinește astăzi 43 de ani. Tavi Clonda i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. Te topești

Și fiul ei, Dimitri, în vârstă de 1 an, îi dă vin în fiecare vineri

Actrița, în vârstă de 34 de ani, spune că ea și Ashton Kutcher (39 de ani), organizează o masă de Șabat în fiecare vineri, o sărbătoare evreiască la care se obișnuiește să bea vin.

„Sărbătorim Șabatul în familia noastra. La Șabat, avem degustare de vin. De când s-a născut, fiica mea are voie să bea și ea puțin vinerea…În diminețile de vineri cum se trezește spune: „E vineri. Am voie să beau vin””, a povestit Mila. Jurnaliștii de la revista menționată susțin că actrița păstrează acest obicei și în cazul fiului ei, în vârstă de doar un an, Dimitri.

Ashton și Mila s-au căsătorit în 2015, însă ei s-au cunoscut încă din 1998 când au jucat amândoi în sitcomul ’70s Show’, când Ashton avea 19 ani și Mila, doar 14 ani. „Cred că am fost primul băiat care a sărutat-o. A fost foarte ciudat. Întrebam dacă nu e ilegal. Chiar a fost ciudat. Avea doar 14 ani! Era ca o soră pentru mine. Am vrut apoi să mă asigur că e OK”, a povestit Ashton între-un interviu mai vechi, precizând că la început nu s-a simțit atras de ea, pentru că o considera prea mică pentru el.

Citește și: