Actriţa în vârstă de 56 de ani a devenit duminică violentă cu părinții ei, care se aflau la ea, iar apoi a amenințat că se sinucide. Potrivit sitre-ului american TMZ, a strâns-o de gât pe mama ei şi şi-a lovit tatăl, după care a început să îşi caute pistolul pentru a se sinucide. Părinții ei au chemat poliţia, iar actriţa a fost transportată la spital, pentru a fi supusă de urgență unei evaluări psihiatrice.

Heather Locklear si fiica ei

Citește și: Anunțul neașteptat făcut de tatăl Meghan Markle: „Își dorea de foarte mult timp un copil…”

Heather Locklear a fost arestată în februarie

Căpitanul Garo Kuredjian de la secția de poliție din  Ventura County a confirmat că atât ei, cât și departamentul de pompieri a răspuns apelului ce a fost făcut duminica, la 3.59, iar o persoană a fost transportată la spital. Cazul este tratat ca unul medical, fapt pentru care lui Locklear nu i-a fost adusă nicio acuzație

În luna februarie, Heather Locklear a fost arestată după ce şi-a molestat fizic iubitul. Aflată în arest, Locklear i-ar fi ameninţat pe poliţişti că îi împuşcă dacă vor mai veni la ea acasă. Actriţa a fost pusă sub acuzare pentru lovirea unui poliţist, iar apoi a stat o vreme internată într-o clinică de psihiatrie.

Citește și: