Celebra vedetă, în vârstă de 55 de ani,  ce a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ei din „Melrose Place”, „Ally McBeal”  sau ”Dinastia”,  a pierdut controlul mașinii ei, marca Porsche, și a intrat într-un șanț, în Thousand Oaks, California. Deși și-a distrus mașina, medicii au spus că viața lui Heather nu este în pericol, ea scăpând doar cu câteva răni minore.

Cum arată Heather Locklear, la aproape 25 de ani de când a apărut în serial

Heather Locklear  a devenit celebra pentru rolul din „MELROSE PLACE”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Cum arată acum Victor și Nikki Newman din „Tânăr și neliniștit”

Nu au fost rănite alte persoane

Încă nu se cunosc cauzele accidentului,  iar autoritățile spun că Heather Locklear nu consumase băuturi alcoolice și nu era nici sub influența drogurilor. Asta după ce, în 2008,  a fost suspectată că a condus sub influența stupefiantelor.

Cu toate acestea, oamenii legii au deschis o anchetă și i-au confiscat telefonul actriței pentru a verifica convorbirile și pentru a determina dacă era distrasă de acesta. Cu toate acesta, alte acuzații împotriva actriței nu au fost făcute, întrucât vedeta nu a rănit pe nimeni și a distrus alte bunuri.

 

Heather Locklear a devenit celebra pentru rolul din „Melrose Place” și deși au trecut mai bine de două decenii de la apariția ei în cunoscutul serial, aceasta arată la fel de bine și la 55 de ani, fiind de o frumusețe răpitoare.

Citește și: