Poliția a mers la reședința actriței din Thousand Oaks, California, duminică noaptea, după ce cineva a acuzat-o de violență domestică. În timpul arestării, Heather a devenit agresivă și atacat un polițist.

Heather Locklear  si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Și-a bătut iubitul

Potrivit apelului la numărul de urgență 911, fratele actriței a mers în vizită la această și a văzut-o bătându-se cu iubitul ei. Fratele a sunat la poliție, iar oamenii legii susțin că iubitul avea urme vizibile de violență pe el. Aceștia au decis să o rețină pe actriță, iar aceasta a devenit agresivă. După ce i-au pus cătușele, ei au dus-o la spital.  Starul, în vârstă de 56 de ani, a avut probleme în trecut cu abuzul de stupefiante și a fost prinsă conducând sub influența drogurilor.

Acesta nu este primul incident în care este implicată actriţa americană. În septembrie 2008, Heather Locklear a fost arestată în oraşul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliţia a găsit maşina actriţei parcată pe marginea autostrăzii, blocând parţial una dintre benzi. Testele la care a fost supusă actriţa au relevat prezenţa în sânge a unor medicamente eliberabile doar pe bază de reţetă medicală. În 2010, a fost din nou arestată după ce a fugit de la locul unui accident minor pe care l-a provocat.

Citește și: