Hayden Panettiere  și Brian Hickerson formează un cuplu din august 2018 și locuiau împreună. În noaptea de 2 mai, polițiștii au venit la ușa lor, după ce actrița a sunat la poliție și striga: „Aw, aw, mă rănești”. Tânărul de 30 de ani le-a zis oamenilor legii că este singur acasă cu câinii lui și vocea de femeie se auzea de la televizor. Însă, polițiștii au intrat în casă și au găsit-o pe Hayden în dormitorul de sus cu fața umflată de la lovituri și plină de vânătăi. Brian a fost arestat pentru violență domestică, iar a doua zi a ieșit pe o cauține de 50.000 de dolari.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Brian s-a prezentat miercuri în fața unui judecător de la Curtea Supremă din Los Angeles, iar noi detalii despre cearta lor au ieșit la iveală. Ofițerul Amber Findley a depus mărturie, și a povestit că ea a fost cea  care a răspuns apelului și tot ea a fost cea care s-a deplasat la domiciul celor doi, unde a găsit-o pe Hayden cu urme de violență pe tot corpul. „După bătaie, am obervat că ea avea vânătăi la ochi și fața umflată. Ea avea urme și pe gât, pe aprtea stângă. Pe măsură ce am continuat să vorbesc cu ea, și-a scos puloverul și am văzut că era plină de vânătăi și pe mâini”, a spus polițista.

 

Hayden Panettiere  și Brian Hickerson formau un cuplu din august 2018

Hayden a mărturisit că ea și Brian au fost într-un bar în Hollywood, unde au consumat alcool. Când s-au întors acasă au început să se certe în fața ușii și apoi a început să o lovească. I-a dat trei palme puternice peste față, iar la a treia palmă a început să-i curgă sânge din nas. Apoi, actrița a pvoestit că s-a dus sus în dromitor să se culce, dar Brian a mers după ea, s-a urcat peste ea și a început din nou să o lovească peste față.

Victima a povestit că apoi cei doi au început practic să se lupte. El a început să o tragă de păr și de cap, iar Hayden a încercat să se apere cu mâinile, încercând să se îndepărteze de el.

Mai mult, polițista a dezvăluit și că Hayden i-a mărturisit că nu este prima dată când este violent cu ea. Brian o bătuse și o cu o zi înainte, în Puerto Rico.

 

Avocatul lui Brian a cerut să fie retrase acuzațiile, precizând că atât Hayden, cât și iubitul ei erau băuți, însă judecătorul a refuzat, precizând că sunt destule dovezi care să-l incrimineze pe agresor. Tânărul de 30 de ani riscă o pedeapsă de maxim patru ani de închisoare, dacă va fi pus sub acuzare. Actrița a obținut și un ordin de restricție, prin care Brian nu are voie să se apropie de ea. Trebuie să păstreze o distanță de 100 de metri.

Hayden a început o relație cu Brian, în august anul trecut, la scurt timp după ce s-a despărțit de pugilistului ucrainean Vladimir Kliciko, cu care forma un cuplu din 2009 și cu care are o fetiță.

Născută pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat în televiziune încă de la vârsta de 11 luni, datorită mamei sale. A început să facă numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasă să joace în serialul „One Life to Live”.

Actriţa este cunoscută pentru rolul lui Julie Spaulding din serialul „Guiding Light”, difuzat de televiziunea americană CBS. De asemenea, a jucat alături de Julia Roberts, Willem Dafoe şi Emily Watson în filmul „Licurici în grădină/ Fireflies in the Garden”, de Dennis Lee, în „Mr. Gibb” şi în „Croazieră de neuitat/ Tiger Cruise”, o poveste dramatică, bazată pe atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat în două seriale de televiziune foarte populare – „Heroes” şi „Nashville”.

Citește și: