Fostul soț al lui Gwyneth Paltrow se pare că și-a regăsit din nou fericirea în brațele frumoasei actrițe Dakota Johnson, fiica celebrei Melanie Griffith.

Chris Martin și Dakota se pare că trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. Cei doi și-au făcut chiar și tatuaje identice pe brațe, simbolul iubirii infinite, tocmai pentru a marca faptul că artistul  de la Coldplay i-a pus Dakotei marea întrebare, iar ea a răspuns „Da”.

Actrița din `Fifty Shades of Grey`, în vârstă de 28 de ani, și solistul trupei Coldplay, în vârstă de 41 de ani, formează un cuplu încă din luna octombrie a anului trecut, iar relația păstrată departe de ochii publicului pare să funcționeze de minune. 

Dakota Johnson și Chris Martin s-au  logoditSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Chris Martin și Dakota vor să-și facă nunta pe plajă în Malibu

„Chris și Dakota s-au logodit”, anunță Life & Style, precizând că cei doi vor să păstreze totul încă secret, și asta pentru că Martin se teme de reacția fostei lui soții, Gwyneth Paltrow, deși nici actrița nu a pierdut vremea. Ea și-a refăcut viața alături producătorul TV Brad Falchuk, cu care se pregătește să meargă la altar. Cu toate acestea, Chris se teme că „ar putea să fie dificil pentru ea să accepte ideea că, în sfârșit, și el a decis să-și refacă viața alături de altcineva”.

 

Un prieten apropia al lui Chris Martin a dezvăluit că artistul și Dakota au planuri mari. Cei doi deja vorbesc despre nuntă și amândoi iubesc ideea de a face marele eveniment pe o plajă în Malibu, unde să poată să meargă în picioarele goale.