Lora și Ionuț Ghenu au explicat la Vorbește lumea că n-au avut timp să-și oficializeze relația, dar plănuiesc să se căsătorească de mai bine de un an și că totul va veni la momentul potrivit.„Toți avem un plan, dar nu prea avem o dată de nuntă. Avem o idee, în schimb, despre asta. Ideea e că noi ne tot răzgândim, ba nuntă mare, ba nuntă mică, ba nuntă foarte mică. Și acum am ajuns la un numitor comun, o să avem o nuntă foarte mică, către deloc. Glumesc, o nuntă mică, cu prietenii din primul cerc, cum ar veni”, a dezvăluit Ionuț în emisiunea moderată de Cove și chiar de Lora.

Nuntă surpriză în showbiz! După un mariaj eșuat, Lora a anunțat că se mărităSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artista își dorește o nuntă mică

 

Lora este noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV, unde face echipă cu Gabriel Coveșanu. Adela Popescu, pe care a înlocuit-o pe micul ecran, se află în concediu maternal. „Mă bucur că au avut încredere în mine, mi-au dat acest rol şi sper să nu dezamagesc pe nimeni. Este o experienţă foarte tare, mai ales că este una dintre emisiunile mele preferate. Şi mă bucur foarte tare că am ocazia să o văd de aici, de unde se întâmplă. E un cadou frumos pe care l-am primit şi am să mă bucur de fiecare secundă”, a declarat Lora în prima ei zi de muncă.

Lora și impresarul Ionuț Ghenu sunt împreună din anul 2015. Artista a mai fost căsătorită timp de doi ani cu actorul de comedie Dan Badea, de care s-a despărțit din cauză că acesta devenise agresiv.  Ionuț Ghenu a avut o relație de lungă durată cu îndrăgita actriță Doinița Oancea. Cei doi s-au despărțit  după patru ani de relație.

Citește și: