Simona Halep s-ar fi măritat, în mare secret, cu Toni Iuruc. Pentru că este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală, sportiva și-a dorit ca doar apropiații și familia să știe de marele eveniment din viața ei.

Simona Halep, 29 de ani, locul 10 WTA, s-ar fi cununat civil cu Toni Iuruc, 42 de ani, vineri, pe 23 iulie, potrivit imaginilor publicate de prosport.ro. Jucătoarea de tenis a radiat de fericire, a strălucit și a fost toată numai un zâmbet. Ea a purtat o rochie roșie.

Toni o ceruse în căsătorie cu doar câteva săptămâni înainte. Cei doi au avut o petrecere pe cinste, însă evenimentul a fost unul privat.

Evenimentul a fost organizat exact în ziua în care a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care Simona Halep a anunțat că nu poate participa din cauza accidentării suferite la gamba stângă în timpul turnelui de la Roma, accidentare din cauza căreia s-a retras şi la ultimele două turnee de Grand Slam, de la Roland Garros și Wimbledon.

Deși prosport.ro a publicat imagini de la eveniment, potrivit unor apropiați se pare că Simona și Toni nu s-au căsătorit, ci doar și-au sărbătorit logodna. Cei doi au petrecut alături de rude, prieteni și persoane mai puțin publice pentru a sărbători, în realitate, acceptul sportivei pentru a se căsători cu afaceristul Toni Iuruc, potrivit Gazeta Sporturilor.

Simona Halep a făcut primele declarații despre logodna ei: „Am vrut să vă anunț...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

După cununie, Simona Halep și Toni Iuruc și-au primit invitații la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început vineri seară, în jurul orei 19:30.

Cel mai probabil, tinerii însurăței urmează să stabilească toate detaliile marelui eveniment, ceremoniei religioase și petrecerii care va urma.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și este milionar. El a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Anul trecut, sportiva a vorbit despre viața persoanlă și despre planurile sale de viitor.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.

Foto: Prosport

Citeste si:

Anda Adam nu se mai ascunde! A postat prima imagine cu iubitul: ”Îndrăgostită”

Sfatul Adelei Popescu pentru mămicile ai căror copii nu prea dorm noaptea. La ea a funcționat