Emoții mari pentru Liviu Teodorescu! Artistul și aleasa inimii lui s-au căsătorit după 10 ani de relație și imediat au făcut primele declarații.

Artistul și iubita lui au spus cel mai frumos și așteptat „Da” din viața lor. Într-o ceremonie restrânsă, cei doi îndrăgostiți au încununat, în fața ofițerului stării civile, cei 10 ani de relație.

După lungi așteptări, a venit și ziua cea mare pentru Liviu Teodorescu și Iulia. După 10 ani de relație, cei doi au fost, la Starea Civilă pentru a-și uni destinele și au spus cel mai frumos și așteptat „Da” din viața lor, într-o ceremonie restrânsă, alături de prieteni și familie.

De acum înainte, 3 iulie va rămâne o zi specială în viețile lor pentru că au devenit, în sfârșit, o familie cu acte în regulă.

Pentru ziua cea mare, Iulia a ales o ținută elegantă și discretă în același timp. Rochia tip sacou de un alb imaculat, bucle lejere și un machiaj discret, a fost tot ce a avut nevoie pentru a străluci într-o zi atât de importantă. De cealaltă parte, Liviu Teodorescu a optat pentru un outfit ceva mai lejer format dintr-o pereche de pantaloni albi, adidași albi și o bluză albă cu câteva detalii pe mâneci.

Înainte de a se prezenta în fața ofițerului de stare civilă, artistului i-a scăpat porumbelul. Entuziasmat până peste cap de ceea ce urmează să se întâmple, Liviu Teodorescu a făcut câteva Instastories în care și-a filmat viitoarea soție și a dezvăluit și când va avea loc ceremonia religioasă.

„Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta. „ , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

„Gata, de acum încolo nu mai e nimic „al meu”, ci va fi „al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️”, mai scris artistul pe rețelele de socializare alături de imagini de la fericitul evneiment.