Elli White și-a luat fanii prin surprindere și a anunțat în direct, la TV, că anul acesta va îmbrăca rochia de mireasă.

Frumoasa artistă și partenerul de viață,   Doru Tinca, care îi este și manager, au dezvăluit că anul acesta vor face nunta după 14 ani de relație, în emisiunea matinală de la Antena Stars.

Cei doi sunt părinții a doi copii minunați, dar chiar și așa, nu au fost pregătiți să treacă la pasul cel mare în cei 14 ani de relație… până acum.

Artista și iubitul ei au dezvăluit că se pregătesc să organizeze evenimentul grandios, iar motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum a fost pentru că au fost de părere că un act nu i-ar lega mai mult, ci din contră.

“Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani.

După 5 ani de relația am avut de ales de a face copii sau a ne căsători și am făcut copiii. După aia a venit și al doilea copil, după atâția ani de relația nu mai simți nevoia să te căsătorești.

Ellie-si-sotulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

O să facem și nunta. Aseară pe drum veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus „Happy Dragobete”.

Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja stim totul unul de celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă.”, au spus Ellie White și iubitul ei, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Mai mult, într-o altă emisiune TV, Ellie a povestit că ea și Doru s-au cunsocut pe internet. Mai exact, pe rețeaua de socializare HI5, prin intermediul unei admiratoare de-ale ei, ep vremea când Ellie White (n.r. Elena Baltagan) era solista DJ Project. Deși era implicat într-o altă relație, Doru s-a îndrăgostit imediat de frumoasa artista și a știut că e femeia cu care vrea să-și petreacă toată viața. Astfel, după doar o lună de relație cei doi s-au logodit.

Citește și:

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman s-a întors la una din fostele lui iubiri? Imaginea care îi dă de gol

O recunoști? Îndrăgita actriță a ajuns de nerecunoscut