Alesul ei este Dan Bernard, cu care s-a căsătorit sub o impresionantă arcadă cu trandafiri. Peisajul idilic, desprins parcă dintr-un film romantic, e parte din grădinile cu măslini și trandafiri ce înconjoară impresionantul conac botezat Villa Olivetta din Portofino.

Tot aici s-au căsătorit anul trecut și Kourtney Kardashian cu Travis Barker.

Imaginile de la nuntă, filmate în secret sau nu, fac înconjurul Internetului, mai cu seamă că mireasa a renunțat la obiceiul de a-și ascunde fața.

mireasa-a-purtat-o-rochie-tip-sirenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

A purtat o rochie din dantelă, tip sirenă, crem spre roz, cu mâinile și gâtul acoperite, și a fost mai tot timpul cu gura până la urechi, semn că s-a simțit de minune la nuntă.

Părul cântăreței în vârstă de 47 de ani a fost coafat într-un coc, în vârful capului, de care a fost prins un voal scurt, tivit cu dantelă.

Cât despre mire, și acesta a păstrat eticheta, purtând un costum deschis la culoare și papion.

Interesant e că la nuntă nu au participat decât șase persoane, cu tot cu mire și mireasă, scrie Mirror. Atât de mult și-a dorit vedeta ca evenimentul să fie unul intim. De altfel, nimeni nu a știut ce planuri avea Sia, mamă a doi copii adoptați în 2019, ambii de 18 ani atunci.

Nu se știe când a început povestea de iubire dintre Sia și Dan Bernard, artista postând o singură fotografie cu iubitul ei, în octombrie 2022.

Totuși,l cei doi au apărut ca un cuplu la premiera “West Side Story” în decembrie 2021.

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, artista a mai fost căsătorită cu Erik Anders, din 2014 și până în decembrie 2016.

Vezi și Schimbări majore pe plan personal pentru Sia. Artista a devenit mamă și nu o mai interesează decât sexul fără obligații. I-a propus pe față unui cântăreț celebru să facă amor

Citește și:

Ce frumos vorbește actorul nostru despre soția sa! „Încununează tot ceea ce este bun! Când au fost momente grele, a preluat ea, tacit”

Imagini cu Gina Pistol la probe pentru nuntă. Reacția ei când a văzut rochia: „Doamne, cât e de frumoasă”. Va fi mireasă în ciocate