Revista americană OK! susține că aceasta va fi nunta secolului și vine cu detalii uimitoare despre marea zi din viața roșcovanului. Potrivit publicației, Harry și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Meghan chiar de ziua ei, luna trecută, în timpul unei vacanțe, iar acum cei doi au început de zor planurile de nuntă, care se pare că va avea loc vara următoare.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: O rusoaică este cea mai frumoasă fetiță din lume. Încearcă să o detroneze pe mult mai celebra Thylane Blondeau

Va fi cea mai spectaculoasă nuntă regală din istorie

Jurnaliștii susțin că „cei doi îndrăgostiți nu pierd deloc timpul și au început pregătirile pentru ceea ce se așteaptă a fi cea mai spectaculoasă nuntă regală din istorie.

Un organizator de  nunți cu conexiuni la palatul Kensington a declarat că deja sunt ocupați să pregătească ceea ce Harry vrea să fie petrecerea secolului”. Mai mult, se pare că și costurile sunt pe măsură, iar experții regali susțin că pentru ceremonie și petrecere acestea ar putea ajunge la fabuloasa sumă de 47 de milioane de dolari.

Angelina Jolie s-ar afla printre invitați

În plus, pe lista de invitați a lui Harry și Meghan se află și nume sonore de la Hollywood și foarte multe vedete, precum Angelina Jolie sau  David Beckham.

De asemenea, rochia lui Megan va fi una spectaculoasă creată de celebra Vera Wang. Singura problemă care le dă totuși planurile peste cap, potrivit publicației menționate, este faptul că regina Elisabeta a II-a nu și-a dat acordul pentru căsătoriei și se pare că nu vrea nici măcar să participe la ceremonie, ceea ce va isca un scandal uriaș.

Prințul Harry și Meghan MArkle urmează să-și facă prima apariție împreună oficială în Canada, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus.

Citește și: