„Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.      Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Majestății Sale Regele Mihai, transmis în legătură cua cest subiect.

Inelul de logodnăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Carmen Tănase recunoaște că dacă nu ar fi devenit actriță, i-ar fi plăcut să fie…

Nunta va avea loc în vara lui 2018

Nicholas de Roumanie Medforth Mills a declarat că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder  în urmă cu o lună, în timpul vacanţei pe care au petrecut-o în Marea Britanie, în Cornwall. .Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017, a transmis prințul Nicolae într-un comunicat oficial. ”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.”, a spus acesta. Nunta urmează să aibă loc în vara anului 2018.

Fostul principe susține că a privit întotdeauna cu admiratie şi căsnicia bunicilor săi, pe care dorește să o ia exemplu. Nicolae are 32 de ani şi a intrat în atenţia opiniei publice în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită în România, după exilul impus de regimul comunist. În urmă cu doi ani, lui Nicholas i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României, fără o explicaţie clară.

Citește și: