Roșcovanul  familiei regale este de părere că ziarele din Marea Britanie au reușit din nou să distrugă un eveniment frumos din viața lui. După ce și-a pierdut mama din cauza paparazzilor, el consideră acum că jurnaliștii i-au ruinat și nunta. Și asta, pentru că au făcut-o pe Meghan să suferă foarte tare cu doar câteva zile înainte de nuntă, dezvăluind informații mai puțin plăcute despre familia ei. În plus, decizia tatălui ei de a nu o mai conduce la altar, se pare că a afectat-o foarte tare pe Meghan. Fosta actriță îl imploră acum  pe tatăl ei să se răzgândească și să fie alături de ea sâmbătă, potrivit Mirror Daily.

Prințul Harry este devastat și susține că el se simte vinovat de faptul că Thomas Markle a decis să nu mai vină la nuntă. Mezinul familiei regale este de părere că orice om care se asociază cu el trebuie să plătească un preț mult prea mare. Și anume, faptul că acesta nu mai are o viață privată și devine vânat de jurnaliștii.

Citește și:Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu mai vine la nunta fiicei lui. A suferit un infarct. Reacția palatului Kensington

Tatăl lui Meghan acuză din nou dureri în piept

„El este sfâșiat de durere. Consideră că tot ceea ce se întâmplă este din cauza lui…că toate problemele au fost cauzate de el. El simte că prin aceste lucruri urâte trebuie să treacă orice om care este asociat cu el. Acesta e prețul pe care trebuie să îl plătească orice om din viața lui. Harry vrea să o protejeze pe Meghan, dar e foarte dificil pentru el”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Toate ziarele din Marea Britanie vuiesc doar despre decizia tatălui lui Meghan, Thomas, care refuză să mai participe la nunta regală. El a mărturisit că a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, imagini cu care fiica lui nu ar fi fost de acord. Pentru a nu-i pune într-o lumină proastă pe Meghan și pe membrii familiei regale, Thomas Markle a anunțat că nu mai participe la nuntă. El a spus că acum crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti”. Mai mult, bărbatul a dezvăluit că săptămâna trecută a suferit un infarct și că acum are din nou dureri în piept.

Citește și: