De această părere este chiar și una dintre mătușile lui Harry, din partea regretatei Lady Di. Aceasta a declarat pentru revista americană Globe că din păcate, căsnicia nepotului ei cu actrița americană nu va dura mai mult de cinci ani, pentru că Meghan Markle va fi distrusă de familia regală. Mai exact, ducesa de Sussex  va ceda sub presiunea familiei regale și din cauza protocolului regal. „Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regală o va distruge pe Meghan”, a declarat mătușa.

De altfel, un clarvăzător australian, invitat într-un show matinal de la un post de televiziune din Australia, Seven Network, a făcut declarații asemănătoare.

Citește și: Nu ai cum să nu o iubești! Ce a făcut prințesa Charlotte la nunta prințului Harry! Râzi cu lacrimi

Prințul Harry și Meghan vor deveni părinți anul viitor

Kerrie Erwin a declarat în emisiunea „Sunrise” că nici el nu crede că vor rezista mai mult de cinci ani împreună. „Simt că anul următor vor anunța că devin părinți. Dar relația lor nu va dura. Vor rezista împreună probabil cinci ani. Simt că între ei vor avea loc foarte multe neînțelegeri pentru că sunt amândoi persoane independente și puternice”, a declarat acesta.

„Și e un lucru trist, pentru că eu le doresc tot binele. Dar lucrurile nu arată deloc bine între ei.

Pe de altă parte, Kerrie a declarat că prințul William și ducesa de Cambridge au o relație mult mai puternică și sunt făcuți unul pentru celălalt. „Simt că ei (n.r. Kate și William) formează un cuplu foarte bun. Sunt suflete pereche”, a spus acesta.

Citește și: