Dacă nunta prințului Harry cu americanca Meghan Markle nu pune emoții din acest punct de vedere, fiind un eveniment pe care o lume întreagă îl va avea sub lupă, așa că puțin probabil ca cineva să riște să spună sau să facă un gest în plus, nu același lucru se poate spune despre nunta din toamnă a prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Cei doi se vor căsători în octombrie, a povestit bunica mirelui joi. Potrivit acesteia, mirii ar fi vrut să facă nunta în septembrie, însă mulți membri ai familiei regale au alte angajamente atunci. Așa că aceasta a fost amânată pentru luna următoare.

Mama miresei și bunicul, la cuțite

Chiar dacă e puțin probabil ca la nuntă membrii familiei să-și spele rufele murdare în public – la fel de puțin probabil ca aceiași membri ai familiei regale să danseze conga în lenjerie intimă pe străzi, după cum scrie tabloidul britanic Mirror – riscul există. La nuntă inevitabil se vor întâlni Sarah Ferguson, mama miresei, cea poreclită și Fergie, cu prințul Philip, fostul său socru.

Fergie, care a divorțat de prințul Andrew, unul dintre fiii lui Philip cu regina Elisabeta, dar a continuat să locuiască cu el, nu se bucură deloc de simpatia prințului consort. Acesta consideră că Fergie a făcut mult rău imaginii familiei prin aventurile sale extraconjugale, când era căsătorită cu Andrew, și nu o poate ierta nicicum.

Iar prințul Philip nu este cea mai plăcută prezență. Mai puțin protocolar decât restul familiei, acesta are ”prostul obicei” de a spune în față ce gândește, așa că temerile sunt cumva justificate. Iar partea proastă e că niciunul dintre cei doi nu poate lipsi de la nuntă: Fergie e mama miresei, iar Philip e bunicul. Iată o situație despre care se poate spune că e spinoasă!

Foto: NorthFoto

Vezi și De ce a fost cerută prințesa Eugenie fără inel. Viitorul mire s-a dovedit foarte sigur pe el

Citește și: