Marele eveniment era programat pe 29 mai și urma să aibă loc la palatul St. James  din Londra, urmat de o recepție în grădinile de la palatul  Buckingham. Înbsă, se pare că tinerii îndrăgostiți nu vor putea merge nici de data aceasta în fața altarului. DIn cauza pandemiei de coronavirus, Beatrice și Edoardo au anulat iar evenimentul.

Și asta pentru că rudele logodnicului ei  se află în Lombardia, cea mai afectată regiune a Italiei de coronavirus .  Astfel, dacă perioada de carantină va fi extinsă, rudele şi prietenii lui Edoardo nu-i vor putea fi alături în ziua cea mare.

 

Cei doi au fost nevoiți să mai amâne nunta de două ori din cauza scandalului în care a fost implicat tatăl prințesei, prințul Andrew,  fiind apropia al miliardarului pedofil  Jeffrey Epstein,  dar și din cauza Megxitului.

Familia lui Edoardo Mapelli Mozzi, afectată de coronavirus

 

Deși prințesa Beatrice face parte din familia regală, după nuntă va adăuga noi titluri la numele ei.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a se va mărita cu omul de afaceri Italian Edoardo Mapelli Mozzi pe 29 mai  și va câștiga mai mult decât un soț și un fiu vitreg. Pentru că familia lui  Edoardo  provine dintr-o familie din aristocrația italiană, prințesa Beatrice se va numi după nuntă și contesă sau „Nobile Donna’.

Tatăl lui Edoardo este contele Alessandro Mapelli Mozzi și pentru că el este fiul cel mare, tânărul va primit palatul familiei  Villa Mapelli Mozzi, ce datează din secolul XVIII și situat în nordul Italiei.

„El este conte și soția lui va deveni automat contesă  și fiecare copil al lor va deveni conte sau nobile donna’, a declarat tatăl mirelui pentru revista People.

Alessandro este de părere că fiul lui, în vârstă de 36 de ani, și prințesa Beatrice, 31 de ani, „sunt perfecți unul pentru celălalt’.

„Nu l-am văzut niciodată atât de fericit’, a declarat tatăl lui Edoardo, extrem de mândru.

 

Citește și: